Even voorstellen

Wij zijn Gerard (1957) en Marjanne (1969) van Delden.
We hebben elkaar ontmoet tijdens het begeleiden van vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Toen we besloten samen verder te gaan, was onze droom dat ons huis een thuis zou worden voor mensen of kinderen die dat (even) nodig hebben. We zijn in 1999 begonnen als weekend- en vakantiepleeggezin en via de reguliere pleegzorg zijn we doorgegroeid naar een gezinshuis voor kinderen en jongeren die extra zorg nodig hebben (vanaf september 2011).
Gerard komt uit de wereld van beveiliging en Justitie; hij heeft via een omscholingstraject zijn SPW-4 diploma gehaald. Marjanne heeft (tot de zomer van 2017) gewerkt in het onderwijs.

We hebben een vrijstaand huis in Groeningen (een klein dorpje hemelsbreed tussen Boxmeer en Venray), met een grote tuin.
Daar wonen we, op dit moment, samen met 6 kinderen/jongeren (van 11 tot 24 jaar).  En met onze hond Sypke, niet te vergeten: een belangrijke vriend voor iedereen.

Wij zijn een zelfstandige V.O.F.  en we hebben onderaannemerscontracten met Dichterbij (voor de jongeren met een WLZ indicatie)  en met UniK (voor de jongeren met een Jeugdwetindicatie). In 2022 hebben we het Keurmerk van Gezinshuis.com behaald. Marjanne is SKJ geregistreerd.